Aangifte inkomstenbelasting

Administratiekantoor Bakker verzorgd al jaren voor al haar (zakelijke) klanten de aangiften inkomstenbelasting. Daar de Belastingdienst sinds enkele jaren gebruik maakt van de VIA (Voor Ingevulde Aangifte) voor particulieren waartoe wij geen toegang hebben, maken wij géén aangiften inkomstenbelasting voor particulieren op. Ieder jaar worden er wijzigingen in de aangifte door de belastingdienst doorgevoerd. Wij volgen deze wijzigingen op de voet. Tevens werken wij met fiscale software welke is ontworpen en getest door fiscaal specialisten en programmeurs.

Deze voorsprong vindt u terug in de aangifte. Altijd gaan wij uit van de fiscaal voordeligste manier van het opmaken van de aangiften voor de klant.  De werkwijze voor het opmaken van het rapport is elk jaar gelijk. Wij benaderen onze klanten met een checklist van de benodigde gegevens voor de aangifte. Als wij de gegevens ontvangen hebben stellen wij de aangifte en het bijbehorende rapport op. Vervolgens maken we een afspraak met de klant om de aangifte door te spreken. Pas hierna zullen wij de aangifte indienen. Dit voorkomt speculaties en fouten en u als klant weet wat u kunt verwachten.

Duidelijk, open, eerlijk en persoonlijk, dat zijn de waarden waar Administratiekantoor Bakker voor staat.

Het indienen van de aangifte gebeurt geheel elektronisch en middels een beveiligde verbinding. Hiermee sturen wij de aangiften als versleutelde bestanden naar de belastingdienst. Via digitale certificaten decodeert de belastingdienst de aangiften en is de beveiliging gewaarborgd.

Wij hebben dus GEEN persoonlijke code’s (digID) en/of pincode’s van onze klanten nodig! Wel vragen wij u om een machtiging voor het elektronisch indienen van de aangifte en het ontvangen van digitale kopie aanslagen. Hiermee kunnen wij de door ons ingediende aangiften controleren en indien nodig bezwaar maken tegen opgelegde aanslagen.

Top