Uitbesteden van uw administratie

Het voeren van een administratie kost tijd, voor de ondernemer met beperkte boekhoudkennis zelfs veel tijd. En tijd is geld, uw kunt deze tijd immers ook aan uw onderneming besteden. Doen waar u goed in bent levert toch meer op dan ondersteunende activiteiten te ontplooien? Dan is uitbesteden zo gek nog niet.

Wanneer u de administratie niet uitbesteedt, zult u ook boekhoudsoftware of een online abonnement dienen aan te schaffen. Ook weer extra kosten. Al met al een pittige investering voor ondernemers, die hun tijd en geld wel beter te besteden hebben. Komt uw onderneming eerst of uw boekhouding?
Het uitbesteden van uw administratie is dus eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Zeker wanneer u hiervoor een betaalbaar en deskundig kantoor kunt inschakelen.

Of de te voeren administratie nu betrekking heeft op uw eenmanszaak, een vennootschap onder firma (V.O.F.) of besloten vennootschap, ons administratiekantoor heeft ervaring met het voeren van allerlei administraties. Van ondersteuning van de administratie van een eenmanszaak in Microsoft® Excel tot het opzetten en voeren van concernboekhoudingen met meerdere vennootschappen.

U brengt de administratie geordend (in- en verkoopfacturen, bankafschriften en/of kasbladen) per maand, kwartaal of jaar langs op ons kantoor. Wij zullen deze dan invoeren in ons boekhoudsysteem. Hierna ontvangt u van ons een tussentijds verslag van uw administratie en kunt u uw bescheiden weer ophalen. Daar wij veel ervaring hebben met het verrichten van boekingen en ons boekhoudsysteem op en top kennen, zijn de mutaties snel ingevoerd. Het uitbesteden van uw administratie kost bij ons minder dan u denkt.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst bij het opmaken van uw boekhouding.
 

Terug

Top