Online boekhouden

Voor al onze klanten bieden wij de mogelijkheid om online de administratie in de boekhoudsoftware van Snelstart in te voeren.

Internetboekhouden met SnelStart

Ook als u (nog) geen klant bent van Administratiekantoor Bakker bestaat de mogelijkheid uw administratie online in te voeren en door ons te laten hosten en/of te laten controleren.

Voor het gebruik van de online versie van de SnelStart software maakt u via internet verbinding naar onze beveiligde server waar uw SnelStart administratie op staat. Kunt u meteen bij uw administratie vanaf de zaak of in uw hotel, zelfs thuis vanuit uw luie stoel! En nu is zelfs uw volledige SnelStart administratie in één klap toegankelijk vanaf uw iPhone of iPad!

Om dit te realiseren hebt u, uiteraard naast een SnelStart Online abonnement, slechts de Remote Desktop Client van Microsoft® nodig (klik hier voor de downloadpagina). Voor toegang vanaf de iPad hebt u iTap nodig, met de Terminal Server Gateway-addon. Deze is te vinden in de Appstore. De tarieven voor het online verwerken van uw administratie vindt u hier.

Verder zijn wij ook partner van Exact Online om administraties te controleren welke door klanten zelf worden verwerkt. Wij hebben zelf jarenlange ervaring met Exact Software en kunnen u dan ook prima van dienst zijn met vragen waar u tegenaan loopt bij het verwerken van de administratie. Mocht u een licentie aanschaffen, kunt u ons koppelen als boekhouder zodat wij onder onze licentie uw administratie kunnen benaderen. Hier zijn geen kosten of extra licentie voor nodig!

Neem voor uw situatie gerust contact op met ons kantoor. Zie de pagina Contact voor onze gegevens. Wij zijn u graag van dienst.

 

Top