Profiel

Wij zijn een klein administratiekantoor in Heemskerk. Klein qua omvang, niet qua kennis, slagkracht en daadkracht. Het kantoor is in 1991 opgezet door Timo Bakker. Deze heeft na diverse jaren in loondienst te zijn geweest bij (register)accountants, de stap gewaagd om een zelfstandig kantoor op te starten wat vooral actief is in de MKB markt. Sinds 2008 is Michel Mulder, de huidige eigenaar verbonden aan het kantoor. Hij heeft inmiddels ook reeds jarenlange ervaring op het gebied van administratie en fiscaliteit. Onze aanpak is duidelijk, eerlijk en recht door zee. De communicatie is één op één.

Het lidmaatschap van de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- & Belastingdeskundigen) waarborgt constante (bij)scholing en kennisoverdracht. Een goed netwerk van accountants, fiscalisten, advocaten en notarissen moet u het gevoel geven het juiste kantoor benaderd te hebben. Klik hier om een beeld te krijgen van wat de NOAB voor u als klant van administratiekantoor Bakker voor voordeel heeft.

Bovenstaand profiel geeft kort en bondig een beeld van ons kantoor. Een duidelijk beeld. Maar u krijgt ons kantoor het scherpst voor ogen als u een (vrijblijvende) afspraak maakt!

Op de pagina Contact kunt u alle informatie over hoe ons te bereiken vinden.

Top