Startende ondernemer

Juist voor startende ondernemers is “een goed begin het halve werk”. Voor advies m.b.t. de keuze van de bedrijfsvorm, tot en met het voeren van de financiële administratie kunt u bij Administratiekantoor Bakker terecht. Hieronder vind u een beknopt overzicht van de specifieke diensten die wij startende bedrijven kunnen bieden:

  • Opstellen ondernemersplan;
  • Begeleiden van startende ondernemers en doorstarters;
  • Adviseren bij de keuze van de ondernemersvorm;
  • Bemiddelen bij bedrijfsfinancieringen;
  • Bewaken van de liquiditeitspositie;
  • Opzetten van de interne administratieve organisatie;
  • Verzorgen van de financiële administratie.

 

Om als startende ondernemer succesvol te worden is het van belang de kosten in de opstartfase van het bedrijf zo laag mogelijk te houden. Echter ook het Startende ondernemerbelang van een juiste en overzichtelijke administratie verdient de nodige aandacht, dit vormt de ruggengraat van de onderneming. In de praktijk blijkt vaak dat ondernemers het administreren lastig vinden en voor zich uit schuiven.
Om toch vanaf het begin deel uit te kunnen maken van de opbouw van een correctie administratie hanteren wij voor startende ondernemingen aangepaste tarieven en kan er gebruik worden gemaakt van een aantrekkelijke korting voor de aanschaf van een boekhoudpakket. Vanzelfsprekend is dit niet verplicht en kan de administratie ook door ons gevoerd worden.

Wij hopen ook u als cliënt te mogen begroeten bij ons administratiekantoor. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak (uiteraard kosteloos) met ons dan kunt u altijd contact opnemen. Eerst een prijsopgave ontvangen voor onze diensten kan ook, zo weet u dat wat wij beloven ook waar is. Eén ding is zeker; ons administratiekantoor is u graag van dienst!

Top